perjantai 7. kesäkuuta 2013

Viimepäivien hommia

Nyt on siirrytty sisähommiin ja kodinhoitohuoneen remontointiin. Tänään tulpattiin khh:n vesiputket, siinä oli kyllä mielenkiintoinen homma. Otettiin kupariputket talteen kun niistähän saa ihan hyvin rahaa. Koko talon kupariputkia ei kyllä jakseta repiä pois vaikka niistä parisen sataa saisikin. Seuraavaksi hiotaan betonilattia, sähkäri asentaa lattialämppärikaapelit ja me tasoitetaan lattia. Sitten annetaan vaan kuivahtaa ja vesieristyspuuhat saa alkaa. Tuntuupas kaukaiselta. Pyritään nyt saamaan khh kuntoon ja hankitaan sinne väliaikaisesti suihkukaappi jossa peseydytään kylppärin ollessa vaiheessa. Tämmöset on suunnitelmat nyt, varmasti ehtivät vielä muuttua tuhanteen kertaan. :D
Se remontista. Puoliskohan sen parissa puuhaa, minä häärään lasten kanssa. Remppaahan tehdään vain arkiaamuisin ja osan päivästä kun mies poistuu iltavuoroon loppupäiväksi. Toivottoman hidasta hommaa näin mutta ei auta muu. Me on lasten kanssa röhnitty pihalla ja puistoissa. Helteistä on nautittu sadettimen kera sekä pienimmäinen saanut kölliä pelkässä vaipassa ja nauttia kesästä siten. :)
Tuuletus vielä loppuun: voitin sacknseatin sittarin arvonnassa! Meillä noita kyllä jo entuudestaan kaksi mutta vienpähän tämän vaikka toiseen mummolaan. Sitten postisetä toi mulle myös ihanan muumimukin jonka sain lehden tilaajalahjana. On se vaan kiva. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti