perjantai 8. marraskuuta 2013

Edistystä

Kodinhoitohuoneen laatoitus on kokonaisuudessaan valmis, silikonisaumoja vajaat kylläkin vielä. Pohdimme ratkaisua siistien saumojen tekoon ja löysimmekin sen maalarinteipistä. Valitsimne siihen välitilaan keraamisen valemosaiikin. Ilmaista huvia se ei kuitenkaan ollut kun pelkkä välitila maksoi laattojen suhteen nyt enemmän kuin kaikki muut kodinhoitohuoneessa olevat laatat yhteensä. ;)

Kylppärissä on edetty siihen pisteeseen että laatoitus on kokonaisuudessaan valmis tänään aamupäivästä. Saunan lattian noston laatoitamme itse vasta sitten kun ollaan saatu höyrysulku ensin asennettua, sillä sehän tulee teipata vesieristeeseen huolellisesti kiinni.

Nyt ollaan pohdiskeltu saunan materiaaleja ja painitaan tällä hetkellä lämpökäsitellyn haavan ja tervalepän välillä. Aika arvokkaita nuo vaan ovat kun puutavaraa seiniin ja kattoon mennee pyöreästi 200m verran ja metrihinta huitelee liki kolmessa eurossa. Kuusi olisi halpaa mutta tarkoitus ei ole polttaa takapuolta rakoille saunoessa. ;) Laskeskelimme että pinnat ja lauteet kaikkineen tulee maksamaan iloiset vähintään 1000e. ^_^

Kuvia ollos hyvä.

1 kommentti:

  1. Molemmat ovat ihan älyttömän hyvät! Mut ehkä tuo tervaleppä vois olla erilainen valinta ja vois olla ns. ryhdikkäämpi tuon vaalean laatan rinnalla. Haapakaan ei ole huono, mutta jäiskö pliisuksi vaalean laatan rinnalla? Hmm. Vaikea valinta kyllä, molemmat käyvät kuitenkin tuon rinnalle!

    VastaaPoista