perjantai 31. toukokuuta 2013

Väliaikatietoja :)

Kattokaas! Terassi on jo parisen viikkoa ollut valmiina. :) Loppuvaiheen työjärjestys yllätti naapuritkin kun meikäläinen hääräsi poran kanssa tuntikaupalla ja ruuvasin noita lautoja kiinni. Roolit siis vaihtuivat, kun minä aiemmin vahdin lapsia ja mies teki töitä. Nyt tuo puolisko lähti kaupoille ym kakrujen kanssa ja minä tuolla selkä mutkalla ruuvailin. ;) Kuviteltiin, että tuo laudoitus sujuisi sitten jos suhteellisen nopeasti mutta väärässä oltiin. Todella aikaa vievää hommaa!!! Mutta nyt se on valmis ja me on ihan totta nautittu täysin elein tuosta ihanasta tilasta tuolla pihalla. Grillattu on joka päivä ja värjötelty uuden aurinkovarjon alla. (Ei siis ole tuota onnetonta varastosta löytynyttä varjoa enää muualla kuin pojilla hiekkalaatikossa sateensuojana!) Ostettiin sivusta aukeava 3m halkaisijaltaan oleva aurinkovarjo vakaajalla, kyllä meidän kelpaa. :) Ja tuo valkoinen näkösuoja-aita mikälie tehtiin vielä yhtäkkiä. Hommaa toki siinäkin kun maalaat liki 200m rimaa kahteen kertaan ja välillä sataa vettä. Muutamat kirosanat siinä lensi. Yhtenä iltana maalattiin vielä liki puolenyön aikaan kun sää suosi! :D Valmis sekin ja voi että olen onnellinen siitä(kin)!



Kas sotkua.. ;) Nyt sotkut on tietty siivottu ja mullattiin nuo kaljuuntuneet kohdat sekä istutettiin nurmikon siementä niihin. Nyt ne jo itää. :)
Tältä näyttää terassintekijän niska paskasti levitetyn aurinkorasvakerroksen jälkeen! Love it?

Ihanat omenankukat. Näiden kukkiminen kesti harmillisen vähän aikaa, noin viikossa kaikki oli ohi. Nyt meidän ihanan nurmikon tilalla on paaaaksu kerros omenankukan terälehtiä. Ne kun tulivat alas, näytti kuin olisi satanut isoja lumihiutaleita.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti