maanantai 25. maaliskuuta 2013

Taustat ja tarkemmat tiedot

Meidän koti on minun entinen "mummolani". Ensimmäisen lapsen synnyttyä leikkisästi mietittiin, josko "mummolasta" tulisi joskus meidän koti. Isoisäni kuoleman jälkeen oli ilmeistä, että talo myydään parin vuoden kuluttua, jolloin suurempi mielenkiinto taloa kohtaan heräsi. Jossain vaiheessa kertaalleen luovuttiin ajatuksesta jo kokonaan, mutta sitten 2012 loppuvuonna omakotitalokuume yltyi ja "mummolan" myynti oli käsillä..ja hupsista niinhän siinä kävi, että talo ostettiin ja nyt se pitäisi remontoida meille kodiksi. 

Tontti on muinoin ollut osa isompaa tilaa, kunnes tila pilkottiin osiin ja alaa tällä meidän tontilla on n. 850m2, tontti on oma.  Taloa on alettu rakentamaan -84. Isovanhempani eivät ole taloa itse rakentaneet, vaan ostivat sen rakentajilta ja ovat talon ensimmäiset asukkaat. Tontilta löytyy mm. 7 ihanaa, isoa ja paljon satoa antavaa omenapuuta, punaherukka- ja karviaismarjapensaita. 

Talo rakennusvaiheessa, kuvan itselle tuntematon mies seisoskelee about meidän makuuhuoneessa! ;)
Itse talossa on 6h + k + s + 2wc + khh + 2 auton talli. Kokonaispinta-ala 187m2, josta asuinalaa 121,5m2. :) Lisäksi tähän tonttiin, sekä muutamaan muuhun tonttiin tällä samaisella asuinalueella kuuluu käyttöoikeus yksityisrantaan, jota ollaan kyllä lapsuudesta asti hyödynnetty tehokkaasti kesällä pulikointiin ja nyt omienkin lasten kanssa siellä käyty. Ja tullaan käymään jatkossakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti